Nye workshop datoer og godt nyt år!

Har du spændene planer for 2016?? Måske er en af dem at lære at brodere frihåndsbroderi, at dyrke det kreative mere, eller måske at male med garn!?

Ok, det kan også være, at det mere er i retningen af at tabe sig 5 kg. og løbe hver dag, det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, men handler det om broderi, så kom glad, der lover jeg fuld valuta for pengene!

Tag et kig på forårets workshops og lad dig inspirere! Kig lige HER

2015-01-17 15.16

Som noget nyt, har jeg lavet et par korte workshops, 3 timer, hvor vi arbejder med et enkelt emne. Det ene er fjerbroderi og det andet er sashiko. Tag et kig Her og Her

2 Comments

 1. Dorthe Kretzschmer 12. juni 2021 at 22:27

  Jeg vil så gerne med på et broderi kursus, men hvornår er der en ledig plads, Med venlig hilsen Dorthe Kretzschmer

  Reply
  1. Karen Marie 30. juli 2021 at 11:13

   Dorthe – Du skal holde øje med mit sitet her, instagram og evt. melde dig på mit kreamagasin, der skriver jeg om nye workshops. Efterårets er endnu ikke planlagt da jeg går og venter på svar på et kunstprojekt :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *