Ny indpakning, helte og gaveregn

Tænk engang det er 9 år, ja NI år siden d. 22-06-2009 jeg udgav mit første indlæg her på karenmarie.nu, ni år siden teknikken blev bygget og var helt og aldeles fix og moderne, og det er også 915 indlæg siden jeg kastede mig ud i den her rejse med min blog. Mit lille univers har godt nok ændret sig siden og SÅ mange af jer jeg kender ude i virkeligheden fra mine workshops, fra kreamøder, kolleger og jeg kan blive ved……. jer havde jeg aldrig mødt, hvis ikke det havde været for den her blog. TAK FOR JER og tak fordi i har kigget med her hos mig i så mange år.

Den dag for en uge siden hvor karenmarie.nu gik helt i knæ og var VÆK, blev jeg godt nok noget klam. Heldigvis er Grafiksmeden stadig min egen web-helt, sådan en der bare står der når jeg fatter bjælde om hvad der foregår, sådan en der straks siger “det er tid, der skal nyt til og jeg klarer jobbet for dig”. At have sådan en samarbejdspartner der forstår hvad jeg gerne vil ha´, kan samle alle stumperne og alle de 915 gamle indlæg op langt inde i teknikken, kan pakker det smukt ind og får det til at spille igen, hold nu på det er guld værd!!!! Så TAK Ulrik!

Så derfor siger jeg nu velkommen her i mit nye pæne hjem, jeg håber du stadig har lyst til at kigge forbi en gang imellem og se hvad jeg servere af sting og tanker her på kanalen!?

Ps.  Hvad f….. mener du med gaveregn??? Jo det skal jeg nok afsløre d.22-06-2018 hvor karenmarie.nu rigtigt har fødselsdag og fylder 9 år – so stay tuned!!

 

2 Comments

  1. Marina 19. juni 2018 at 10:36

    TILLYKKE med de 9 år. Jeg tror jeg har kendt dig helt fra starten og er kommet til at holde så meget af dig selvom jeg slet ikke broderer. Din nye side er så fin. Held og lykke mange, mange år frem.

    Reply
  2. Pia Brink 22. juni 2018 at 22:49

    ❤️lig tillykke med de 9 år og held og lykke med de næste mang år fremover hip hip hurra

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *