Ny broderibog fra min hånd – “BRODERI på tværs af generationer”, på forlaget Gyldendal

Jeg har lavet en broderibog på forlaget Gyldendal. Bogen udkommer i næste uge d.11.1.24

Bogen er fyldt med frihåndsbroderi på beklædning, hatte, sko, totebags osv. alt sammen med grundige vejledninger, foto og skabeloner. Jeg har inviteret min niece 26 årige designer Mathilde Mortensen, og Lis Paludan, der var 70´serne og 80´sernes grand old lady, med i bogen. Men den er også fyldt med inspirationsbilleder, relevant teknik og stingtegninger.

2 Comments

 1. Karin andersen 9. januar 2024 at 13:30

  Jeg syntes ikke jeg kan se kurser for 2024? Kan det mon passe? Vh Karin Andersen

  Reply
  1. Karen Marie 16. januar 2024 at 10:13

   Karin Andersen – der er datoer på trapperne, har været liiiidt for optaget af projekt bog ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *