Notesbøger – nu de indre detaljer

Notesbog detalje indvendig

Tak for alle de dejlige kommentarer på de små notesbøger :0) Der var et par spørgsmål omkring nogle tekniske ting – tænkte at det måske kunne være dejligt med lidt foto fra deres inderside!

Noresbog indvendig

Veledon, som er brugt indvendig, er et indlægsmateriale der er ret kraftigt og bla. bruges til tasker og bælter – nå ja og så naturligvis små notesbøger ;0) – jeg har købt det i Stof 2000. Vær omhyggelig når du klipper Veledon stykket ud, så du har et lige udgangspunkt at arbejde på – så gør det ikke så meget at der kommer lidt skævhedder undervejs, det synes jeg faktisk bare er charmen ved deres udtryk. Som det ses på billedet har jeg valgt, at komme forskellige typer papir i bogen.

Dejlig weekend til jer alle!

8 Comments

 1. Rikke 23. oktober 2009 at 11:27

  Ihh hvor er de flotte – du er altså god til at tage billeder. Har du et specielt kamera eller belysning?

  Reply
  1. Karenmarie 25. oktober 2009 at 18:40

   Rikke – Tak for det! Jeg har et Canon spejlrefleks kamera, EOS 400D, men med et andet objektiv fra Tamron 17-50 mm. Jeg bruger så vidt mulig altid dagslys, for jeg synes det er top svært, at få det rigtige lys med en flash.

   Reply
 2. christina 23. oktober 2009 at 12:45

  Tak for det Karen… Det gav et godt indtryk… jeg må prøve det af… fantastisk at du greb den 🙂

  Reply
 3. Marie-Louise 23. oktober 2009 at 16:20

  Tak for forklaringen, tror nu alligevel jeg kender Veledon:-)

  Reply
 4. mette b 23. oktober 2009 at 22:22

  De er bare flotte og du er så inspirerende. Tak for det :o)

  Reply
 5. kirstenk 24. oktober 2009 at 6:31

  Tak for de uddybende detaljer, jeg må i gang!!

  Reply
 6. Karen 26. oktober 2009 at 12:29

  Nye patchwork er ude i Roskilde i denne uge.
  Du kan også bestille fra postordre…din samarbejdspartner kender min mail adresse.

  Karen

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *