Notesbøger, et lille udvalg

Rakel har spurgt om hun kan købe en af mine notesbøger, Puk har spurgt om vi skal lave et krea bytte – så jeg tænker at notesbøgerne måske lige skal have en tur mere på podiet :0) Så her kommer et lille udvalg af notesbøger – er du nysgerrig efter hvordan de laves så klik på “notesbøger” ude i siden, så kommer du ind på en udførlig forklaring. Jeg sælger dem gerne for 75,- plus porto (12,-) bare send mig en besked på kontak@karenmarie.nu.

16 Comments

 1. mette b 11. januar 2010 at 12:10

  Hvor er de bare skønne! Din kreativitet er så bred – det må være dejligt.

  God dag til dig

  Reply
 2. Karen 11. januar 2010 at 13:48

  Har lige set dig (og dine runde sættekasser) i det nye Feb. nummer af BOLIG.
  Hip hip Hurra. Det ser bare godt ud.

  Reply
 3. Anne Dorte Sørensen 11. januar 2010 at 17:58

  Hej
  De er super skønne dine fine notes bøger – jeg har sendt en mail, men den kommer bare retur. Jeg vil såmænd gerne købe den med uglen hvis den altså ikke allerede er solgt 🙂 Anne Dorte

  Reply
 4. Puk 11. januar 2010 at 18:43

  Hej Karen Marie
  Jeg vil gerne reservere den bog, der ligger øverst i midten:)
  KH Puk

  Reply
 5. Lone Viborg 11. januar 2010 at 22:47

  Nøj, hvor er de fine, fine, fine:-)

  Reply
 6. Lone 11. januar 2010 at 23:13

  Jamen de er da helt fantastiske… Hvordan får jeg fat i sådan en fin en…

  Har jeg overset noget, i ren begejstring?

  Lone
  ilonesfodspor.blogspot.com

  Reply
 7. Mettelicious 12. januar 2010 at 10:20

  Nøj hvor er de hyggelige, bare dog man kunne komme på de fede ideer.. godt man kan se dem hos dig:o)

  Reply
 8. Mette 12. januar 2010 at 12:13

  Hej Karen Marie!

  For filan da!!! De notesbøger er fantastiske! De skriger jo på at blive fyldt op med idéer.

  Og nu du er igang med at handle med dine fine sager: Hvad med uglerne Karen, dem kan jeg altså ikke få ud af hovedet igen. Kunne du ikke overtales til at sælge nogle af dem også :-)))

  Mange hilsner
  Mette

  Reply
  1. Karenmarie 12. januar 2010 at 13:50

   Ih altså tusind tak for alle de dejlige tilbagemeldinger! Og Mette der kommer ugler på et tidspunkt, de er lige fløjet et andet sted hen for at finde nye ejere, men nogle vender nok tilbage og så smider jeg et foto ;0)

   Reply
 9. Birthe 10. oktober 2011 at 22:31

  Hejsa,
  FAntastiske notesbøger /betræk.
  Kan du ikke lave en opskrift – vise hvordan man gør og fortælle hvilke materialer du bruger? Evt. Fotografere nogle åbne bøger.
  Evt. henvise til steder, hvor man kan finde en ‘opskrift’.

  Jeg betrækker mine med flot papir /decoupage, men et betræk kan jo genbruges og er en sød gaveide.

  Får vildt lyst til at gå i krig med sådan et projekt her til jul (og her taler jeg om julen 2011).

  🙂
  Birthe

  Reply
 10. Birthe 24. oktober 2011 at 20:18

  Hej Karen Marie,
  TAK for dit svar.
  Det er meget morsomt, for mens jeg kigger nærmere på dine sider, går der en prås op for mig – tror jeg måske har klippet siden fra Hendes verden ud. Ganske rigtigt – jeg har gemt siden – og man kan ikke finde den længere på Hendes Verden. Nr. 41/2009. Jeg købte oven i købet Veledon for at gå i krig, men kom aldrig i gang. Brugte Veledonen til de sødeste små nåle-bøger, som jeg har fundet opskriften på i Cath Kidstons bog Sew.
  Sådan kan livet gå i cirkler, når passionen varer ved :-).
  Så nu satser jeg på at få lavet et par stykker til jul.
  Bedste hilsner
  Birthe

  Reply
 11. Eva Winther 21. januar 2012 at 14:44

  Jeg har søgt og søgt og søgt efter den vejledning til disse små bøger nej jeg kan ikke finde den

  Reply
  1. Karenmarie 21. januar 2012 at 17:36

   Eva Winter – Du kan se de inder detaljer her: https://www.karenmarie.nu/371. jeg klipper et rektangel Vieledon, syr forskelligt stof på og som du kan se på linket, syes bagside stoffet på efterfølgende. Til slut syr du papir i. Håber det hjælper til at se hvordan du syr dem! :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *