Nisser, pakkekalendere og julepynt

Har nissen været forbi hos dig her til morgen? Han har tilsyneladende glemt min adresse, for ingen små gaver hos mig?

Men hvor heldigt er det så, at to dejlige nisser, AKA Charlotte og Anne har gang i fine pakkekalendere på deres blog!!?

Begge damerne har fået en pakke fra mig – og hos Charlotte er det allerede her d.3, at du kan vinde 2 stykker julepynt fra min julekasse. Jeg ved de begge har fået fingrene i en masse dejlige sager, tror selv jeg må forbi og se om nissen kunne komme i tanke om min adresse alligevel :0)

Dejlig 1 december til dig!

4 Comments

 1. Marina 1. december 2012 at 19:10

  Jeg har altid været vild med den julekugle. Måske i år skal være året hvor jeg selv prøver at lave nogle i samme stil med pigerne? På den anden side har vi så mange drømme og planer at jeg næsten ikke ved hvor vi skal begynde og hvor vi skal slutte.

  Reply
  1. Karenmarie 3. december 2012 at 10:25

   Marina – Ja kender godt det der med alt for mange planer, mit princip er blot at det skal være hyggeligt, så pyt med hvad jeg når, sådan indenfor en vis grænse ;0) Men så dejligt, at i har lyst til at lave de små universer :0)

   Reply
 2. Mette 2. december 2012 at 22:00

  Jeg gad også godt have sådan en smuk sag at forsvinde i. Den er skøn, Karen-Marie.

  Reply
  1. Karenmarie 3. december 2012 at 10:26

   Mette – Ja du har ret en dejlig gåtur i den fine verden ville da være mere end skønt :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *