Nick Cave, broderier og flakoner

Broderi på flakon

Er du til kunst, genbrug og redesign, så er der er masser at hente i denne uge, i Hendes Verden! Du finder bla. 4 bud på en redesignet skjorte, inspireret af Nick Cave. Stine, Jena, Elisabeth og jeg fik samme opgave og har selvfølgelig fået 4 total forskellige udtryk ud af det.

Du får også mulighed for at deltage i et helt særligt læserarrangement på Trapholt og jeg kan på det varmeste anbefale den udstilling, den er helt fantastisk!

Broderi på falkon

Mit bud måtte jo indeholde noget broderi, så det blev til en denimskjorte med flakoner, med forskellige broderier. Her en brun flakon med tætte fladsting i midten og ujævne rundt omkring midten. Nogle lagde jeg stof under, for at tilføje en nuance, andre er blevet syet direkte på skjorten.

Broderi på flakon

Det sjove ved at brodere på flakoner er, at de hver især lægger op til noget forskelligt.

Redesignet skjorte

6 Comments

 1. Prinsesse Suh 16. april 2013 at 11:30

  Var helt solgt til den udstilling!

  Reply
 2. Mette 17. april 2013 at 6:34

  Hej Karen Marie, hvor er de smukke de flakoner 🙂 fik aldrig skrevet til dig men har tænkt på hvordan det mon går med broderierne til workshop? Er spændt på at se dem når de har været i dine hænder 🙂 jeg fik selvfølgelig ikke taget fotos (øv) før, for vi kunne jo ha ping ponget lidt tilbage på vores blogge omkring det. Ha en dejlig dag. Kh Mette

  Reply
  1. Karenmarie 17. april 2013 at 10:11

   Mette – Tak skal du ha´! Jeg er ikke kommet så meget videre, men skriver lige en mail til dig også, så vi kan koordinere :0)

   Reply
 3. Pia 17. april 2013 at 21:36

  Tænk jeg får lov til at arbejde der, det er helt fantastisk, man kan kun blive i godt humør …

  Reply
 4. Lotte Holm 19. april 2013 at 9:46

  Hvad du da ikke kan med nål og tråd, det er da utroligt og ikke mindst FEDT FEDT FEDT!! Og så opdagede jeg lige noget “sjovt” – købte for et godt stykke tid siden en bog jeg ikke kunne modstå. Den hev jeg lige fra hylden her til morgen, for at give min morgenkaffe lidt selvskab. OG, så er det jeg lægger ekstra mærke til forfatterens navn KAREN MARIE DEHN. Det så jeg selvfølgelig også da jeg købte bogen, men der kendte jeg ikke din blog, så har aldrig tænkt på, at jeg har en af dine bøger 🙂
  “Jamen dog hvor er jeg skarp” kan man så tænke, i betragtning af, at der er et billede af “min” bog “Genbrug på den fede måde” i din sidebar. Ja okay, men det har jeg så åbenbart HELLER IKKE tænkt så meget over.
  Bogen er stadig lige god skulle jeg hilse fra mig og sige 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 19. april 2013 at 10:17

   Lotte Holm – Jamen tak skal du da ha´! Ja det er sjovt som man ind imellem ser nogle ting og andre gange slet ikke kobler på kryds og tværs. Men dejligt at vide, at der stadig bliver læst i min bog :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *