Neon i miniformat

neongarn, broderi

Jeg er knap så besat af neon som jeg for år tilbage, men da jeg faldt over de her små minigarnnøgler (ca. 6 cm lange) hos Rasmilla, blev jeg super glad, de måtte bare i shoppen!

Noget af det jeg især ynder at bruge neon til, er de små detalje i mine broderier, det er indtil videre lykkes meget godt med de noget tykkere typer garn, som ellers findes på markedet, men de her er jo som skabt til at brodere med! Godt nok stadig 100% akryl, men tynde og ok at arbejde med. Du skal nok ikke ligge an, til et kæmpe broderi kun med denne type garn, men til detaljer fungerer de fint.

Du finder de små nøgler med 5 farver i pakken i min shop!

Se eksempler på hvordan jeg har brugt neon detaljer i mine broderier HER, HER og HER.

 

2 Comments

  1. Lone petri larsen 16. april 2014 at 15:00

    Kære Karenmarie
    Jeg har sendt dig en mail, fordi jeg sammen med min Venninde-søster gerne vil deltage i dit Broderi kursus lørdag 10/5, Jeg har dog en mistanke om at du ikke har fået min mail, da hun har modtaget en retur-mail og det har jeg ikke. Med håb om at der er plads endnu sender jeg her min mail som er luncen@gmail.com
    Venlig hilsen Lone Petri Larsen

    Reply
    1. Karenmarie 16. april 2014 at 17:49

      Lone – Nu er din mail også lige kommet igennem til mig, og der er en plads til dig! :0)

      Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *