Nedtælling til Bizar bazar

Nu er fugle, pailletter og svampe fløjet op på mini dekorationer, fine ophæng og kugler – det hele står  linet op her, der og alle vegne. Jeg lægger sidste hånd på diverse og går og glæder mig til i morgen. For ligesom at understrege julestemningen så sner det sørme her i Rødovre, hvor vildt kan det være!?

Hvis ikke vi ses i Vanløse i weekenden, vil jeg ønske dig en dejlig weekend :0)

Ps. Kom lige hen og gi` dig til kende hvis du dukker op i Vanløse, elsker at hilse på jer andre ude i den virkelige verden :0)

3 Comments

 1. Landliggeren 20. november 2010 at 14:41

  Fantastisk dejligt og inspirerende julemarked. Det var en fornøjelse. Præcis som at læse bloggen her 🙂

  /Birgitte

  Reply
 2. Hanne 21. november 2010 at 12:57

  Hej
  Prøvede faktisk at give mig til kende (selvom jeg ikke er blogger, vil du måske også gerne sige hej til alle os andre som bare læser med?) – men der var så mange folk omkring dig hele tiden 🙂 Sikke nogle skønne ting du havde med til bazaren! Der var i det hele taget så mange lækre ting, at min 13-årige endte med ikke at købe noget – fordi hun ikke kunne bestemme sig. Ha! Så sparede jeg lidt dér 🙂

  Ha’ en god dag
  Hanne

  Reply
  1. Karenmarie 23. november 2010 at 12:59

   Hanne – dejligt at i kunne li` bazaren og øv at jeg ikke fik sagt hej til dig :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *