Når man taler om glæden….

Ja så dumper den sørme lige ind af døren! Se hvad jeg lige har modtaget med posten, en dejlig pakke med et fantastisk hæklet tørklæde og en lille fin hårelastik. Jeg har lavet et krea byt med Puk  og hvor er jeg glad for det ! Det er da glædeligt at vi kvinder kan nørkle, ikke bare så englene synger, men også så vi gør hinanden glade :0)

4 Comments

 1. Marie-Louise 26. januar 2010 at 15:18

  Hvor er det fint. Der er noget over hæklede tørklæder og så i stribet. Jeg har selv lige syet et par tørklæde til mine døtre (som kan ses på min blog;-))
  God dag.

  Reply
 2. Tusindfryd 26. januar 2010 at 17:18

  Glæden ved at give og nørkle er stor og særligt når man nørkler for at glæde 😉

  Reply
 3. Jona 26. januar 2010 at 18:23

  Hvor flot tørklæde! Også din notesbog Puk har fået i stedet 🙂 Et godt bytte må jeg sige.

  Reply
 4. Puk 26. januar 2010 at 21:09

  Det gør mig så varm om hjertet, at vi med ting, vi selv skaber, kan gøre hinanden glade! Kvinder kan bare et eller andet, som man slet ikke kunne forestille sig, hvad skulle svare til i mændenes verden…? Tusind tak for bogen og hårbøjlen. Sidstnævnte sidder på mit hoved i dag:)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *