Nåååå det Bambi

Bambi med papir

Nogle dyr springe på en eller anden måde  direkte ind i ens bløde hjerte – man kan falde i  svime over dem igen og igen. Bambi må vel siges at høre til denne kategori!? jeg faldt i alle tilfælde med det samme for disse træ Bambier da jeg så dem i Panduro Hobby. Jeg har malet dem med neonfarve og tapetseret dem med mønstret papir fra Rie Elise Larsen – brug tapetklister og trælim (2 til 1) eller decoupagelak. Du kan enten tegne Bambi af og klippe ud før du limer på – eller lime på og lade tørre for derefter at skære kanten ren. det fine med disse Bambier er at de både kan være julede og ikke, alt efter hvad de sættes sammen med.

6 Comments

 1. Lotten 28. september 2009 at 10:00

  Åhh, så fina de var!

  Reply
 2. Trine 28. september 2009 at 14:35

  Mumselimums!

  Reply
 3. Rikke 28. september 2009 at 20:07

  De er SÅ søde og flotte – og så hører jeg til den katagori, der synes de er julede. Også på tide med lidt julestemning i blogland ;O)

  De bedste hilsner
  Rikke

  Reply
 4. vian 29. september 2009 at 13:40

  Jeg kan love dig en ting; Det der passer IKKE til husmoren i Vejle 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 30. september 2009 at 8:09

   Trine – Godt udtryk!

   Rikke – Ja det er vel ved de tider, at man så småt kan finde julepynten frem:0)

   Vian – Tillader mig her hvor jeg selv bestemmer det hele, at henvende mig til også den top trendy Vejle husmoder – måske du mødte hende da du købte “grimme” dyr til mig ;0)

   Reply
 5. Julie 30. september 2009 at 16:56

  Smukt! Jeg så dem godt i det nye katalog og de skal da helt sikkert laves. De er hermed skrevet på to-do-listen:-)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *