Morgen skønhed

Lørdag morgen, kæresten sover, sønner er blevet på efterskolen, så huset ånder fred og ro – her går jeg rundt, drikker the, skriver og nyder livet. Har taget den første runde i min lille have, ja lille, men fyldt med glæde. Det er en fornøjelse, ud over det sædvanlige at se mine smukke Dahliaer, folde deres skønhed ud gang på gang.

Mangfoldigheden i bladenes udformning.

Skønhed så det plasker! Ønsker jer alle en fortryllende skøn weekend :0)

2 Comments

 1. Loppe 9. oktober 2010 at 9:47

  Skønne blomster og tak i lige måde. Her er huset i dag fyldt med fire børn fra fire til 11 år, men jeg kan godt forestille mig freden hos dig. Enjoy!
  Venligst Loppe.

  Reply
 2. KirstenK 9. oktober 2010 at 12:55

  Også en dejlig weekend til dig…dejlige dahlia-billder!Her står den på fætter kusinefest heleweekenden…det bliver sjovt… tror jeg!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *