Mini Maleskole #1

Så starter skolen for de store armbevægelser! Jeg maler med acrylfarver, Vallejo Artist color og enkelte Winsor & Newton – det er sådan ok gode farver i en rimelig prisklasse, kan købes bla. her. Der findes en masse andre billige farver på markedet, som du sagtens kan lege med til en start. Jeg bruger pensel, spartel og svamp til at male med.

Næste step er at kaste sig ud i det hvide lærred. Lad være med at tænke for meget, bare gør det – du kan altid arbejde ovenpå, ovenpå og ovenpå ;0) faktisk er det mit vigtigste råd i dag, at lade være med at tage det for alvorligt. Nogen gange vælger jeg simpelthen, at male med grimme farver som bund – ganske enkelt fordi det så giver mig lyst til at ændre og arbejde over. På det tekniske plan er det nemlig også en rigtig fin ting med flere lag, det giver liv og karakter til billedet. – og det er allligevel umuligt at vide hvordan billedet ender når du starter. Så er der frikvarter!  Næste time i mini maleskolen er du velkommen til at deltage i i morgen ;0)

6 Comments

 1. maria kirkeby 27. januar 2010 at 12:32

  Tak.
  Så startede malerskolen……
  Glæder mig til i morgen:-)
  Mvh Maria

  Reply
 2. kirstenk 27. januar 2010 at 14:34

  Jeg glæder mig også til næste lektion i malerskolen…

  Reply
 3. Frk. Evigglad 27. januar 2010 at 15:25

  Dejligt med små fifs.. ser med igen i morgen 🙂

  Reply
 4. ulla 27. januar 2010 at 15:31

  Årh nu kribler det i fingrene.Vil også være med.
  Er det ikke snart fyraften??…

  Reply
 5. Jona 27. januar 2010 at 23:59

  Tak for det, good point. jeg tænker nemlig for meget når jeg starter..for det skal jo være perfekt fra starten av.. :/

  Reply
 6. katrine 29. januar 2010 at 22:59

  Tak for første lektion. Godt råd det med at starte med grimme farver, for så kan det jo kun gå fremad….:-)

  V/ Katrine

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *