Mini-dekorationer til det lille hjem

Mini juledrkorationer

Jeg har aldrig været den helt store juledekorations elsker, men disse mini som jeg har lavet de sidste år kan jeg faktisk ikke helt stå for. Jeg har haft dem med på bazar flere gange og må lige finde på en lille opdatering hver år – i år er det små papirblomster malet med neonfarve og ageren med bjælder, som jeg også brugte på mit kalenderlys – fuglene er et must, de er bare såååå søde.

Mini dekorationer

Her et billede fra nogle år siden med lidt anderledes pynt. Jeg laver lysholderen af kraftig blomstertråd, som snoes omkring en rundstok med tykkelse som et juletræslys.

8 Comments

 1. Anne Dyrholm Stange 9. december 2009 at 8:38

  SÅ fede dekorationer!!
  Jeg må lave mig en stak, der kan smykke langbordet i juledagene.
  Tusind tak for herlig inspiration…

  Reply
 2. Lotten 9. december 2009 at 9:30

  Åhh så fina de var! Jag får nog ta en sväng och hämta hem lite fin mossa 😉

  Reply
 3. mette b 9. december 2009 at 9:41

  Åh, de er fine. Gad vide om alle mine tommelfingre kan bøje tråden rigtigt? ;o) Mette

  Reply
 4. Louise 9. december 2009 at 10:05

  Neiiii.. Wauw.. Hvor er de bare flotte!! Sådan nogle tror jeg også jeg vil i gang med, en dag når tid er… For hold da op de er flotte!!
  Tusinde tak for de mange fantastiske ideer!!

  Reply
 5. Marina 9. december 2009 at 10:48

  De er så søde. Som barn lavede mig og min søster nogle gange sådan nogle småbitte juledekroationer til julebordet med lys i fordi vi havde en juleleg hvor vi så hvis lys der brændte sidst ned. Vi fik lov at gå i min mors fuldstændige overdådige skuffer med gammelt pynt fra 30erne arvet fra min farmor og det var det rene eventyr.

  Jeg har næsten ikke flere af de bittesmå fugle med barkhaler (ikke dem med fjer som dem du viser her, men dem der er endnu mindre). Ved du hvor man kan købe dem? Mine sædvanlige fugleforhandlere har dem ikke længere og de er jo næsten ikke til at undværre og da slet ikke til jul.

  Reply
 6. sofy 10. december 2009 at 0:46

  ej, det er godt nok en god ide! den skal jeg da huske!

  Reply
 7. Frk. Munk 30. oktober 2010 at 22:13

  Ihhhh hvor er det en fed idé – total kitsch – u gotta luuuve it ;-)er blevet vildt inspireret her! taak
  Fantastisk blog du har – er ny, så jeg suger lige til mig 😉

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *