Mine mælkelågs leverandører

Min lørdag blev i den grad livlig og inspirerende på Gentofte hovedbibliotek – omkring 80 børn og voksne var igennem workshoppen og fik kreeret, grinet og hygget. Det var helt fantastisk at se hvor engagerede både børn og voksne var, hvor længe de største børnehavebørn var i stand til at holde fokus og bare blive ved med at finde på nye sjove ting der kunne laves af alle materialerne. Dagen sluttede af med en større produktion af kager, lagkager, muffins og cupcakes i alverdens farver og udformninger – jeg skal helt klart selv lave en fad med sjove mælkelågs-kager.

Men uden mine mælkelågs leverandører og genbrugs indsamlere, ville det ikke have været muligt at tilbyde et så dejligt udvalg af genbrugsmaterialer, så en KÆMPE TAK til Jane og Emily, og til Lone og hele tredie årgang på Lynge skole – super at i havde lyst til at hjælpe mig!

6 Comments

 1. Stine Hoelgaard Johansen 10. maj 2010 at 14:05

  Kære Karen Marie,

  de er altså bare skønne de der genbruges, fantasidyr og sjovt at se dem i real life i dag.

  Knus Stine

  Reply
 2. Malene Jahn 10. maj 2010 at 19:47

  Det glæder jeg mig til at se, for min ældste søn, som går i 0. klasse har samlet over 2000 mælkelåg!!

  Reply
  1. Karenmarie 11. maj 2010 at 9:13

   Malene – Ja det er lige præcis børn som din samler søn der har inspireret mig til at begynde at lave sjove dyr af mælkelåg – en pudsig ting at de er blevet et samlerobjekt for ungerne, og deejligt med alle de sjove ting de bliver brugt til ude på skolerne :0)

   Stine Hoelgaard Johansen – ja man lærer dem jo lidt mere at kende når man sådan møder dem in person ;0)

   Reply
 3. Pingback: Ting jeg ser frem til | Basteln-land

 4. Pingback: Homemade workshop | Basteln-land

 5. Pingback: Lidt mere Homemade workshop | Basteln-land

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *