Min stue, nu med lapper

Jeg komponerer et patchworktæppe, så hele stuegulvet er taget i brug – jeg rykker frem og tilbage for at opnå det smukkeste resultat. Men om lidt lægges lapperne i bunker og skal op til symaskinen og drønes igennem. Jeg går nemlig og drømmer lidt om at kunne stikke af til sommerhuset og kæresten i eftermiddag – uhhh jeg krydser fingre, det ku` være så dejligt!

Dejlig solskins helleigdag til dig :0)

7 Comments

 1. Pingback: Min stue, nu med lapper

 2. Tina Dalbøge 2. juni 2011 at 13:22

  Hej Karen Marie. Jeg kan levende forestille mig dit gulv. Det er nok ligegyldigt hvor meget plads sådan nogen som os får,- så kan vi altid finde ud af at bruge hver en m2 🙂 Håber du kommer i sommerhus. KH Tina

  Reply
 3. Marina 2. juni 2011 at 17:25

  Å jeg glæder mig til at se det færdige tæppe, når du når så langt.

  Iøvrigt går jeg stadigt og drømmer om din husbåd. Jeg må se at få lokket familien med på ideen..

  Reply
 4. Merete 6. juni 2011 at 13:13

  Hej Karen Marie.
  Et lille tip for at spare din ryg. Jeg har anskaffet mig en “Blød masonit” plade, den gemmes bag en dør og tages frem når jeg skal komponere større tæpper. Det skåner min ryg, stiller blot den store plade( min er 225 x 175 cm) op ad en reol eller lign og så er det frem med knappenålene. Du kan nu flytte rundt med dine lapper og se dit “kludeværk” i en god vinkel.
  Håber du fik holdt bare lidt fri i weekenden.

  Reply
  1. Karenmarie 6. juni 2011 at 18:09

   Merete – tak for det gode tip – er skrevet bag øret :0)

   Reply
 5. Katrine 7. januar 2013 at 18:09

  Hvor er det bare helt fantastisk. Bogen fik jeg i julegave. Jeg elsker farverne og har tænkt mig at lave et sådan tæppe MEN jeg kan kun gætte 7 af de 8 farver. Desuden kan jeg simpelthen ikke regne ud hvordan bagsiden kommer til at passe i størrelse med oversiden. Eller det skal den måske ikke??

  Reply
  1. Karenmarie 7. januar 2013 at 22:59

   Katrine – smid mig bare en mail, hvis du ikke kan få det til at fungere, men det skal passe, eller rettere du klipper det til så det passer når det samles!God arbejdslyst :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *