Min pakkekalender 2013

Pakkekalender DIY

Du kan lige nå det(ugen ud!), altså at købe hendes verden, hvor du i Sally´s, får 4 meget forskellige bud på årets pakkekalender. Selv har jeg altid været lidt utjekket, med at ha´ styr på alle gaverne til d.1 dec. Med denne pakkekalender, kan du supplere med lidt julepynt og hænge pakker på efterhånden, som du har styr på dem. Hvis du er den tjekkede type og alle pakker hænger der fra d.1 dec., så kan du hænge pynt på efterhånden som pakkerne forsvinder.

Pakkekalender DIY

Jeg har brugt Rie Elise Larsens smukke papir, sammen med sort karduspapir, brunt indpakningspapir og stansejern fra Panduro hobby. Talstempler, æsker, brune poser og snor fra CC-hobby.

Sally´s, hendes Verden

Ps. De små fine juletræer, der står på grenen, lavede jeg sidste år, se HER

6 Comments

 1. Marie-Louise 3. november 2013 at 10:59

  Den er virkelig fin den kalender. Her i huset har vi en strømpe og jeg må under. Ingen omstændigheder finde på. Noget andet, selvom jeg godt kunne tænke mig at prøve. Noget nyt. Det er egentlig ret hyggeligt at børnene værner sådan om deres juleminder 🙂

  De der juletræer må jeg prøve at lave. Jeg lagde også mærke til dem sidste år og var helt solgt.

  Reply
  1. Karenmarie 4. november 2013 at 10:39

   Marie-Louise – Sådan var det også da mine drenge var små, ikke noget med at ændre på tingene – og det holder jeg faktisk også meget af selv, har sirligt pakket mit julepynt op og ned i 30 år og bruger stadig en masse af de gamle fine sager :0)

   Reply
 2. Lisbet *LLL&Co.* 3. november 2013 at 18:11

  Nu får jeg altså en voldsom lyst til at lave en pakkekalender. Den er virkelig smuk – med de mixede rå/fine kontraster. I LIKE!
  *SMIL* fra Lisbet

  Reply
  1. Karenmarie 4. november 2013 at 10:37

   Lisbet – Tak skal du ha´ og hyggeligt, hvis du har lyst til at bruge ideen :0)

   Reply
 3. Katrine 5. november 2013 at 10:52

  Det var bare sådan en fin artikel med din kalender. Jeg nåede at få bladet, og der er jo monstermeget juleinspiration i det. Dejligt.

  Reply
  1. Karenmarie 5. november 2013 at 14:27

   Katrine – Tak skal du ha´ – ja det er et rigtig fint magasin, flere af dem tak! :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *