Min dyrefarm – gys og genbrug

Har lige lyst til at sende en kitschet dyrehilsen her til weekenden. Nu har jeg stylet julebolig hele dagen og trænger lige til lidt sjov, så her er mine sidste genbrugsfund af små grimme og skønne dyr.

Dejlig weekend til jer alle :0)

Ps. Opdatering, svampene kan du se her, hvis du vil se dem lidt tydeligere

3 Comments

 1. violykke 10. september 2010 at 21:34

  Sikke søde dyr :0) og hvad er det nu for en svamp der står der så fint ?

  Reply
 2. Anne Dyrholm Stange 10. september 2010 at 22:02

  Sikke en forsamling, Karen Marie, og så også med en hovedløs mand i selskabet!

  Og svampen, ja den havde jeg også spottet, skønne farver der…

  Også dejlig weekend til dig.
  Kh Anne

  Reply
  1. Karenmarie 11. september 2010 at 8:26

   Violykke – Svampen er far i vinters, jeg lægger lige et link i indlæget! :0)

   Anne – Ja min gamle tegnedukke har desværre altid været hovedløs, måske jeg skulle prøve at lave et sjovt hoved til hende – synes nu det er en dame, ellers har han skræmmende store brystmuskler ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *