Med Arne og Carlos i haven

Arne og Carlos, Håndarbejde i haven

Ja jeg er frisk, kan allerede mærke den lune vind mod de bare ben, mens jeg sidder i deres fantastiske have og nørkler – åh drømme, drømme….

I min sneklædte postkasse den anden dag, lå Arne og Carlos sidste bog “Håndarbejde i haven”. Tæppet på forsiden fik selv min mand til at vågne og udbryde “hold nu op, hvor er det flot – det må da ta´ en evighed med alle de små dutter!”, det har han nok ret i, altså, at der er en del timer i det tæppe, men smukt det er det godt nok.

Arne og Calos, Håndarbejde i haven

I bogen finder du en blanding af forskellige sommerlige sager, både strik, hækling og broderi – både noget for de store og for de små. Arne og Carlos leder dig på smukkeste vis ind til dine sommer drømme og hvem har ikke brug for det, i disse dage?

Du finder forhandlerliste lige HER

1 Comment

  1. KirstenK 31. marts 2013 at 17:21

    Jeg venter på at mit eksemplar af denne skønne bog dumper ned i postkassen…Arne og Carlosr og bliver fantastiske…

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *