Maleri og proces

Akrylmaleri

Jeg maler lidt akrylmaleri en gang imellem, sådan for sjov, ikke noget med, at jeg skal lave en workshop, sælge en sag eller noget, simpelthen bare for sjov. For mig er det at male, næsten det samme som at brodere, altså det flow jeg oplever, når jeg vælger farver, bygger fladerne og laver kompositionen, blot er maleriet fyldt med noget højere tempo og meget større armbevægelser. Derfor er det også et sjovt modspil til processen i mine broderier. Samtidig er det også et fint billede på en sindstilstand, jeg arbejder nemlig meget processuelt, altså har ikke et færdigt billede i mit hoved, men lade intuitionen tale og fornemmelserne bestemme. I fredags holde jeg en velfortjent lege-maledag med nogle gode gamle venner der har et dejligt atelier.

Hvis du vil se hvad jeg lavede for 4 år siden, så tag et kig her! Ret sjovt hvordan udtrykket har ændret sig, og alligevel er min måde at arbejde på meget genkendelig, sjovt at se sig selv på lærred, håber ikke du tænker jeg er blevet alt for stram i masken ;0)!? Nu har det gamle maleri måttet lade pladsen for det nye, gir´ fine nye toner til vores stue og mig lyst til at male endnu mere!

3 Comments

 1. Lærke Overgaard 12. marts 2014 at 17:06

  Super maleri. Jeg vil nyde at se flere af disse skønne billeder. Er nu ikke så sikker på du kun skal male for “sjov”. Jeg synes det er ret seriøst

  Reply
  1. Karenmarie 13. marts 2014 at 9:14

   Lærke Overgaard – Tak skal du ha´, dejligt at du kan li´ mit maleri :0)

   Reply
 2. polterabend 25. april 2014 at 19:39

  Super fede billeder. Er det nogle du sælger, eller vil have udstillet nogle steder. Jeg kunne godt bruge et billede nede i mit musikstudie. Nu laver jeg polterabends og fester, så om de kan få lov til at hænge uden at de kommer noget til ved jeg ikke 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *