Mal en kant med fladsting

Broderet blomst

Maria var blevet forelsket i min blomst fra Homemade og hendes første prioritet i lørdags var derfor at brodere den præcis som min. Det var hun ualmindelig god til! Jeg fik lov til at filme Maria mens hun broderede på sin blomst, det kom der to små videoer ud af!

Her kan du se hvordan du, med små ujævne fladsting, kan brodere en lille kant langs en konturstreg. Effekten bliver, at denne form bliver fremhævet lidt i forhold til de rene konturstreger. Broder først med bundfarven = den mest dominerende farve.

Næste etape er at drysse små fladsting ujævnt ud imellem og over bundfarven – dette kan gentages med flere farver.

Ps. bær lige lidt over med mig, jeg har ikke fået lyd på de små videoklip, aner ikke hvorfor, men jeg øver mig :0)

2 Comments

 1. unikarina 26. marts 2013 at 11:12

  Smut broderi…
  Denne gang lykkedes videoen :o) Næste gang er der både billede og lyd.

  Reply
  1. Karenmarie 30. marts 2013 at 11:22

   Unikarina – Ja denne gang fik jeg billeder, så krydser fingre for at næste gang blive lige i skabet ;0) Ps. Har søgt højt og lavt, men kan ikke finde de små broderirammer, øv!

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *