Lyden af regn

Sidder her i det stille  hus og lytter til regnen der siler ned på vores ovenlysvinduer – det er en dejligt, roligt og monotom lyd. En lyd der sætte minder i gang, minder fra sommerferier i sommerhuset, 3 børn det legede indelege i den overdækkede gård, mormor der bagte pandekager og tiden der ganske langsomt gik – sjovt hvordan minder kan kaldes frem af en enkel lyd. Egentlig meget hyggeligt med regnvejr, jeg skal nemlig klippe klistre i dag – svigermor skal fejres i aften, så der skal en lille overraskelse til, og det passer fint med regnvejr og varm the i koppen.

Endnu en pakke fra Norge er landet hos mig, denne gang er det øreringe jeg har vundet i Helles give away – og så fint de var pakket ind i en super nuttet lille kuvert, jeg TAKKER! Nu skal bollerne i ovnen og kæresten forkæles med lidt dejlig morgenmad – dejlig regnvejrs dag til jer alle :0)

3 Comments

 1. En fugl i hånden 27. marts 2010 at 14:01

  Åh ja, der intet der fremkalder minder som lyde… og dufte… Jeg kan selv huske, hvordan vi om sommeren sad under min mormor og morfars halvtag og spiste ymer med ymerdrys og hjemmelavet jordbærgrød med mælk og fløde, men sommerregnens dråber slog ned mod halvtaget – den lyd altså… kan faktisk høre den blot ved at tænke på den, og hver gang, jeg hører regn mod et halvtag, så kan jeg næsten dufte jordbærgrøden i tankerne 😉

  Kan se, du har stedmoder og perlehyacint i din krukke/dit bed – de er begge blandt mine absolutte favoritter blandt forårsblomsterne – jeg elsker bare blå blomster. jeg må vist snart få købt lidt nye hjem til at pynte i et par af mine krukker også…

  dejligt, øreringene fra Janne er arriveret – fik selv mine mage til forleden og jeg synes, de er præcis ligeså fine, som jeg havde håber på. 🙂

  God lørdag
  Helle

  Reply
 2. Marina 28. marts 2010 at 9:11

  Dejligt billede Karen Marie. Den lyd af regn er simplethen så dejlig, hyggelig og frodig på en gang. Jeg læste en gang en boligrepotage om en mand med mange penge der havde designet sit lækre hus sådan at den der regnvejslyd blev præcis som når regen trommer mod et plastiktag, simpelthen fordi han elskede den lyd helt tilbage fra hans barndom.

  Rigtig dejlig søndag.

  Reply
  1. Karenmarie 29. marts 2010 at 10:20

   En fugl i hånden – Ja jeg har palntet mine krukker til, var på gartneri og hente bunker af vidunderlige stedmodere, perlehyasinter er også med på listen over favorittede er bare så smukke., hvis du vidste hvor mange jeg køber i løbet af vinteren, men et par stykker i krukken er det også blevet til – nu er det bare at vente på at de også dukker op i haven. Dejligt billede du der fik fremkaldt, uhmmm jordbærgrød. dejlig påske til dig, håber du får hyggelt dig med nogle smukke blomster, både i haven og i ørene :0)

   Marina – Frodig er et rigtig godt ord og meget beskrivende! Mit hus er på ingen måde smart og designet, men jeg ar da alligevel så helsig at jeg har glæden af lyden på mine vinduer:0) men det må da være fantastisk at kunne bygge sit hus så genialt, at det kan fylde en med dejlige minder – dejlig påske til dig:0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *