Lørdag morgen, Sally´s og mig

Sally´s

Ved godt det lyder som om jeg har fået en ny veninde, men det kan måske også godt føles lidt sådan, når der kommer et nyt magasin, som tegner i retning af den krea-veninde vi har savnet på det danske magasinmarked.

Jeg si´r det bare, du får Sally´s med Hendes Verden på mandag og der er masser af fine ting i magasinet! Jeg har flere ting med i dette nummer og Mette og jeg også – fortsættelse følger!

Dejlig lørdag til dig derude!

5 Comments

 1. Marie-Louise 26. oktober 2013 at 11:02

  Åh, det vil jeg glæde mig til. Det er nu ret hyggeligt med den kommende tids julerier.

  Reply
  1. Karenmarie 26. oktober 2013 at 11:11

   Marie-Louise – ja gør det, er sikker på du vil finde sager der inspirer dig :0) Og du har ret der er jo bare noget hyggeligt ved den jul, og alle de dejlig kreating der følger med :0)

   Reply
 2. gitte blinkilde 26. oktober 2013 at 12:05

  Også en god weekend til dig – glæder mig til at kigge i magasinet 🙂

  Reply
 3. Jette rossau 26. oktober 2013 at 20:49

  Har også modtaget bladet med posten i går. Jeg er blevet super inspireret af dine smukke ting i bladet . Den bog jeg skrev om til dig i sommer med broderi . Der er en stand på kreative dage i Fredericia der har den med,sammen med en bunke andre retro hÅndarbejds bøger. Glæder mig til dine fremtidige indslag her på siden ,men også i bladene jette rossau

  Reply
  1. Karenmarie 26. oktober 2013 at 23:00

   Jette – tusind tak skal du ha’, det er jeg super glad for! Jeg kommer desværre ikke til messen :0(

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *