Lomme-fif og fantastisk tilbud

Jeg har sagt det før, lommer er et hit og en nem måde at dekorere diverse sager – de små runde synes jeg er super fine. Vil du lære fiffet om hvordan du får de pæne runde hjørner, så kig HER, det er nemlig ret let! Hvis du har lyst til at lære flere sy tekniske fif, så kig lige på tilbuddet nedenunder, det er næsten for billigt til at være sandt!

Sidste øjebliks tilbud fra Danmarks Håndarbejdslærerforening, hovedstaden:

Du kan simpelthen komme på workshop, hele to eftermiddage, for kun 250/350,- kr (medlemmer/ikke medlemmer) i Herlev. Jeg er hyret til en “tunika, overdel, T-shirt” workshop, d.26 april og d.3 maj kl.15-19. Har du lyst til at deltage, så send en mail til Ida Øhrstrøm Poulsen på Ida.Oehrstroem.Poulsen1@skolekom.dk, der er stadig et par ledige pladser! Men send også en til mig, på kontakt@karenmarie.nu, så sender jeg en materiale liste – måske vi ses?

5 Comments

 1. Pingback: Lomme-fif og fantastisk tilbud

 2. Julie 19. april 2011 at 13:41

  Hej 😉
  Har modtaget min fine gevinst jeg vandt i din give away. 1000 tak!
  Glæder mig til nye kreaprojekter med de lækre materialer.
  Kh Julie

  Reply
 3. kirsten Danielsen 19. april 2011 at 15:14

  Ønsker mig et tilsvarende kursus gennem Håndarbejdslærerforeningen – men i Sønderjylland 🙂

  Mvh Kirsten Danielsen

  Reply
  1. Karenmarie 20. april 2011 at 10:19

   Julie- godt det nåede frem og dejlig Påske til dig :0)

   Kirsten – Ja men jeg kommer gerne til Sønderjylland – måske bare en weekend, Så du må ha` gang i den Jydske region ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *