Linas smukke smykker på julesalg

Jeg har nævnt hende før min kære veninde Lina, hun laver de smukkeste smykke jeg på nogen måde kan ønske mig at gå med. Linas smykker er på en og samme tid, klassiske og stramme i designet, samtidig er de organiske på en meget smuk måde. På nogle områder er jeg mere end konservativ, og smykker er en af dem – jeg går nemlig kun med Linas smykker, ikke fordi det er Lina der har lavet  dem, eller nok mere netop fordi Lina har lavet dem…….. øh hvor fanden vil jeg egentlig hen med det her – altså det korte af det lange er, jeg elsker bare hendes smykker og føler mig lidt nøgen uden et par af hendes Windows øreringe i ørene.

Nu er det så heldigt for dig, at Lina holder julesalg i sit showroom på Østerbro i morgen tirsdag d.30 nov. og onsdag d.1 dec. i Stavangergade 6, 2100 KBH. Ø – kl.11 -18 begge dage. Lina sælger også ringe/øreringe der ikke længere er i kollektion, så kig forbi og gør kup!

6 Comments

 1. Camilla 29. november 2010 at 13:32

  Kære Karen Marie
  Vil bare lige sige dig tak for en fantastisk hyggelig og arbejdsom dag i lørdags. Du er super inspirerende at være sammen med – og jeg håber vi mødes igen en dag 🙂
  De allerbedste hilsener Camilla

  Reply
 2. Alice 29. november 2010 at 14:49

  Hej

  Ja, det er nogle dejlige øreringe. Jeg er også begyndt at arbejde med emalje. Det er dejligt at se at andre også arbejder med emalje 🙂

  Reply
 3. Anne Dyrholm Stange 29. november 2010 at 18:49

  Jeg gad godt være på Østerbro med et gyldent Mastercard i morgen!!
  Smukke smukke smykker…

  Reply
 4. Rikke Jeppesen 29. november 2010 at 23:03

  Må eje sådan et par øreringe. Har tit beundret dine og har nævnt dem for kenneth, men har glemt at spørge hvor de var fra. Men der kan måske stables en handel på benene, engang vi er på Sjælland. Hils ham du deler avis med. Knus fra Fyn’s Land Rikke

  Reply
 5. Puk 30. november 2010 at 9:16

  Jeg har masser af penge – haha! Men ikke mulighed for at komme til Østerbro i dag eller i morgen. Hvem kan jeg sende som stik-i-rend-dreng?

  Reply
 6. Pingback: Skønheds-, smykkeblog eller noget helt andet

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *