Lille lækker kage

Hvorfor er det der driller, altid det man troede kunne klares på et splitsekund?? Jeg kastede mig over projekt kage indpakning, som Maria kom med, og i øvrigt tusind tak for alle de dejlige ideer (de er lagt på lager)! Jeg ville lave pynt med selvhærdende ler i fine farver, dårlig ide – efter et enkelt forsøg blev den droppet, det blev alt for klumpet! Heldigvis fandt jeg noget gammelt “pop up line” jeg havde på lager (en slags puf masse som er lidt cremet i konsistensen), i bollesprøjten med det (læs pose med lille hul) – ja ok, kun 3 forsøg før jeg var tilfreds, heldigvis kan den slags flødeskum godt tørres af uden, at kagen går i udu. Det endte lykkeligt med denne lille lækre kage til Frederikkes konfirmation – præcis stor nok til at kunne rumme pengegaven.

Kagen er lavet på en æske, ca. 4 cm i diameter. Lys og holdere er klippet kortere, indpakning og kort blev holdt i kage universet med kageservietter.

5 Comments

 1. Marina 3. maj 2010 at 8:44

  Nøj hvor blev den sød. Den ide vil jeg huske. Masser af forårshilsner til dig.

  Reply
 2. Tusindfryd 3. maj 2010 at 9:53

  Perfekt og kærlig indpakning til en ellers lidt “kedelig” gave nemlig penge
  der i en flad kuvert virkelig kun udtrykker penge 😉

  KH

  Reply
 3. Julia 3. maj 2010 at 10:00

  UH den er fin! Og det er du altså også på dit smukke billede!

  Reply
 4. Christina 4. maj 2010 at 11:47

  Dine billeder er bare så lækre Karen Marie..Jeg er så vild med dem… lige til at spise…. ps – jeg har en give-away kørende.. skal du være med?

  Kærligst fra C

  Reply
  1. Karenmarie 5. maj 2010 at 8:42

   Marina – Ja den nedte lykkeligt – også masser af forårskram i din retning :0)

   tusindfryd – ja pengegaver er totalt kedelige, men ind imellem må man jo bøje sig for at modtageren selv vil samle til en stor ting. Min gene søn skal vi snart holde stor 15 års fest for og han er præcis lige så kedelig, ønsker sig penge :0)

   Julia – ih altså tak for det :0)

   Christina – altså du lokker;0) ja jeg må vist hellere kigge forbi og få langt en kommentar – og tak i øvrigt:0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *