Lidt undren fra påskekassen

Se nu lige de her små fugle, nååå hvor er de søde, så søde at jeg først opdagede, at den lille unge mangler sit næb, da jeg havde downloadet billederne fra min kærestes nye Ixus – ja det er ikke nemt at være gemme fugl hos mig. Ind imellem må jeg alligevel undres over mig selv og mit barnlige gen! Den anden dag læste jeg et dejligt indlæg hos Marina, hun skriver vidunderligt – kom til at tænke på hendes ord om børnelivet, tror jeg har det med fugle, som hendes piger har det med regnorme :0)

Påsken nydes i sommerhuset i Rørvig, virkelig skønt og ren hygge. Frem hiver  fruen påskepynt fra kisten – jeg har gemt det siden mine børn var små. Dengang havde jeg jo en god undskyldning, nemlig ungerne – nu sidder jeg så her i svime over en lille fugle uden næb og undres :0)

Håber alle i dejlige damer nyder påsken med eller uden fugl :0)

3 Comments

 1. Marina 2. april 2010 at 15:57

  Hvis den lille fugle boede i min kasse kunne den godt være heldig at få et nyt næb i påskegave for jeg er meget forelsket i den slags fugle. Engang købte jeg altid mange af de små som jeg brugte til alt muligt, men nu er det snart flere år siden at jeg har set dem sidst (jeg ser af og til de store, men det er de helt små uden fjer jeg vil have). Efter påske bliver jeg nok nød til at se om jeg selv kan lave små fugle.

  Rigtig god påkse. Det lyder hyggeligt med sommerhus hygge i Rørvig.

  Reply
 2. stine 2. april 2010 at 21:19

  jamen stakkels lille fugleunge.
  Forlader Århus i morgen tidlig efter at have været super kulturelle både i går og i dag. Kvindemuset, Aros og Den gamle By har været på programmet. Skal i Legoland i morgen.
  Fortsat gode dage i sommerhuset.
  Stine:)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *