Lidt mere tapet – endnu et lille projekt på værkstedet

Tapet på tidskriftholderen

Nu har jeg afslutte en masse opgaver og er ovre en meget travl tid. Jeg får det tit sådan, at jeg har enormt brug for ydre orden, når jeg har været igennem en periode med meget rod imellem ørene – det er som om den indre orden, kommer i takt med at jeg går og laver orden i den fysiske verden. Når tingene kører i sit vante tempo kan jeg bedst li´, at være i god tid med mine ting, det er vigtigt at have sjælen med i det jeg har gang i –  det giver alt andet lige også lidt mere tid til omtanke, på så mange andre planer. Heldigvis er det sådan, at jeg sagtens kan arbejde, kreere og fungerer når det går meget hurtigt, men hvor er det også skønt når der igen er tid, luft og plads omkring mig. Ja det korte af det lange er sådan set, at jeg har gået og hygget mig med lidt oprydning de sidste dage – jeg måtte lige et hak videre med projekt værksted, så der er blevet tapetseret tidsskriftholdere. Der er jo ikke meget nyt i al den tapetseren, men for hulans hvor bliver det altså pænt ;0)

Du kan bruge tapet eller andre typer mønstret papir.  Brug en blanding af tapetklister og trælim (2 til 1), alternativn decopagelak – lad det tørre før du skærer hullerne. Det tapetserede A i baggrunden er fra Panduro hobby og er en del af en bogstav sag der kommer på et tidspunkt i BoligLiv.

11 Comments

 1. Kardemomme 16. september 2009 at 11:36

  Hei Karen Marie og tusen hjertelig takk for glad kommetar på min blogg! jeg ble så glad da jeg klikket meg inn til deg!
  Her finnes det mengder av inapirerende prosjekter og mest av alt ble jeg grønn av misunnelse over ditt møte med Rie.
  jeg har skrevet opp og ned om henne på min gamle blogg husetvedbekken.bloggagratis.se Jeg finner den damen så inspirerende og simpelthen elsker hennes papirarbeid.
  jeg har kjøpt masser av papiret hennes på Grønlycke..
  jeg linker til deg slik at jeg finner deg igjen uten å lete meg ihjel 🙂 Hilsener fra Kardemomme :))

  Reply
  1. Karenmarie 16. september 2009 at 11:58

   Kardemomme – ja du har god grund til at være misundelig, hun er lige så inspirerende som menneske som hendes fine ting er! og tak for hilsen :0)

   Reply
 2. Lotten 16. september 2009 at 16:15

  Åhh vad fint det blev! Älskar den blåblommiga tapeten 😉

  Reply
 3. Julie 18. september 2009 at 9:02

  Ej hvor er de bare fine. Lige sådan nogle jeg mangler. Hvor har du fået fat i tidskriftsholderne? Og er de af finér?
  Det der A du ha hængende. Er de at købe nu i Panduro?

  Reply
  1. Karenmarie 18. september 2009 at 12:40

   Lotten – ja tapet kam man ikke få for meget af!

   Julie – Tidskriftholderene er fra Ikea og ja det store pap A forhandles i Panduro nu :0)

   Reply
 4. Anne 2. oktober 2009 at 20:59

  Hej Karen Marie..

  Sikke en lækker blog!! Er vild med rigtig mange af dine ting – disse tidsskriftholdere er da for fine!!:) Altid til god inspiration.. JEg går en dejlig efterårsferie i møde – og skulle gerne lidt videre med mine kreative sysler, som der desværre ikke er megen tid til i hverdagen.. Kan du måske hjælpe mig lidt videre?? Når jeg skal putte tapet eller gavepapir på hhv. skotøjsæsker, tidsskriftholdere og lign.. Hvad er det så præcist jeg skal bruge?? Og er det det samme lige meget om det er tapet eller gavepapir?:)
  Håber du kan hjælpe en novice – der også skal ha’ gang i penslerne og tapeten til gamle søde børnemøbler..;)
  Mvh Anne

  Reply
  1. Karenmarie 3. oktober 2009 at 11:40

   Anne – Tusind tak skal du ha`. Man kan ikke sige at det er præcis det samme du skal bruge til gavepapir og tapet, men her kommer lige lidt tips! På mindre ting kan du bruge decopagelak eller limlak (kan købes i hobby butikker), når du skal lime ting på træ/malede ting er det rigtig godt at bruge tapetklister og trælim (2 til1), det hæfter godt og er let at arbejde med. Du må forsøge dig lidt frem med de forskellige typer papir og tapet – nogle typer papir er ret tyndt og vil derfor være svært at bruge, men prøv med en lille prøve af papiret hvis du er i tvivl for det meste kan bruges uden problemer! tapetserer du på møbler kan det være en god ide at lakere efterfølgende med en klar lak, så holder det bedre. Rigtig god fornøjelse!

   Reply
 5. Anne 4. oktober 2009 at 21:30

  Mange tak for svar..!:) JEg må vist hellere bare kaste mig ud i det.. Når du skriver tapetklister og trælim – hvor køber jeg det så henne? (hobby-, malerforretning eller lignende?) Og det samme med den klare lak..
  Tapetklister og trælim – skal det bare blandes? (og 2 dele af det første og en del af det sidste?)
  Og sidst (beklager de mange spørgsmål!!) decoupagelak har jeg lidt af – men skal det kun under tapetet/papiret/dekorationen eller også ovenpå?
  Glæder mig til at gå i gang – mange tak for din hjælp!!
  MVh Anne

  Reply
 6. Ylva 15. oktober 2009 at 21:37

  Hej, kikar lite härinne på din blogg, fint!! Ojojoj, vilka absolut fantastiska tidsskriftsamlare, ska försöka mig på detta någon dag!
  /Ylva

  Reply
 7. Debbie 28. marts 2011 at 17:27

  Hej

  Super flotte ting du laver.. Jeg tænke på, hvor køber du dit gavepapir/tapet henne? Jeg er nemlig selv på udkig efter noget til mine kasser og tidsskriftholdere, men kan simpelthen ikke finde noget.. Er Gavepapir lige så godt som tapet?

  Mvh Debbie

  Reply
  1. Karenmarie 29. marts 2011 at 7:59

   Debbie – Mange af de papir/tapet typer du ser på mine tidsskriftholdere er købt for flare år siden, men Retro villa har rigtig mange retro tapeter (og nogle malerbutikker sælger også mindre stykker tapet af nyerer dato), Rie Elise Larsen(måske du har set min give away der kører nu) har super fint papir som sagtens kan bruges til dit projekt, og CC hobby har også nogle fine “contry papir” eksempelvis. Håber du finder noget der passer til dine drømme :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *