Lidt lækkert til øjnene

Glæden ville være stor hvis jeg modtog sådan et smukt æg, det gør jeg nok ikke, men i skal alligevel lige have lov til at nyde dem. Står og kigger ud på regnen og glæder mig over at det ikke er i dag jeg skal trylle sommer frem, dagens program byder på foto med Anitta. Min sommerfugl og dens venner skal på podiet, så jeg var hos Lone, i Kirks Bazar og låne regi. Lones butik ligge ret tæt på mig, så det er super at kunne låne lidt smukke sager hos hende. Lones stil er ret gennemført og hun har flere af mine yndlings mærker.

Lidt keramik  fra Casalinga og Anne Black er altid dejligt for øjnene.

PS.  Æggene er fra Bungalow.

6 Comments

 1. Marina 23. marts 2010 at 12:56

  Skønne dejlige æg og andre sager. Jeg får helt lyst til at kravle på loftet efter påskekassen selvom der nu detsværre ikke lægger den slags æg i den.

  Masser af kærlige forårskram, jeg håber I får en rigtig hyggelig dag.

  Reply
 2. Stine Hoelgaard Johansen 23. marts 2010 at 19:49

  Kære Karen Marie

  Jeg er sikker på at I har fået taget nogle super lækre billeder, med eller uden sol.
  Flot smør-skål(?)!.

  God aften Stine

  Reply
 3. Annkarina Kellberg 23. marts 2010 at 21:55

  Fantastiske æg, er de fra Kirks bazar? Fortsat god aften. Kh. Ak

  Reply
 4. Annkarina Kellberg 23. marts 2010 at 21:58

  Jeg så godt psèn om at æggene er fra bungalow, men kan ikke finde dem på deres hjemmeside….

  Reply
 5. kardemomme 23. marts 2010 at 22:05

  For noen nydelige egg! Særlig det store rosa! Og flotte sammen i en gruppe som her. Jeg har vært på loftet og funnet noen gamle påskeegg men de er ikke på langt nær så spreke i fargene. Kanskje på tide å fornye seg litt..
  Ha en fin kveld! Klem fra Kardemomme som stdig venter på nyheter om snille postmenn 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 24. marts 2010 at 10:57

   kære Kardemomme – Ja det nærmer sig, jeg købte også selv smukke kirsebærgrene, som står så fint i mit vindue – venter stadig spændt på pakken :0)

   Kære Annkarina – Ja æggene er fra Kirks bazar :0)

   Kære Stine – det lykkedes nu er der bare at krydse fingre :0)

   Kære Marine – Ja det er hyggeligt med ting dek kan tages frem år efetr år, sådan har jeg det også, men en gang imellem må der gerne komme lidt nyt til :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *