Lidt garn, lidt neon, lidt hækling

På turen hjem fra min super-uge på Rønde højskole, var jeg et smut forbi Camilla i Yarnfreak. Altid dejligt med en kop kaffe med gode “kolleger”, som bor alt for langt væk. Skønt at se de nye lækkerier man kan forelske sig i, også selv om jeg jo slet ikke er hækledame, men derfor kan jeg nu godt forelske mig alligevel ;0)

Se bare den lille søde fyr her som Camilla har hæklet…….

Og så til lidt neon! Rigtig mange spør´ mig nemlig, hvor man kan købe neongarn til sine broderier/hæklerier/strikkerier. Jeg køber selv mit hos City sycenter, men hos Yarnfreak kan du altså også få de lækre neoner!

2 Comments

 1. Marie-Louise 16. juli 2012 at 21:44

  Betty P. har også lidt forskelligt neon-sjov til div. syprojekter 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 17. juli 2012 at 8:41

   Marie-Louise – Jep Betty P har skønne sager, men vist ikke garnet – lavede et indlæg for noget siden, hvor man kan se lidt af hendes lækkerier https://www.karenmarie.nu/8572 :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *