Liberty holder stadig….

Liberty stof og knapper
Liberty stof og knapper

Nogle ting har bare længere levetid end andre – sådan har jeg det med Liberty stof. På trods af, at  vi har set det igen og igen de seneste år, ja så har jeg stadig et rigtig blødt punkt for deres print! Jeg syede mig naturligvis et par pludderbukser sidste sommer, men nu må jeg altså sy et par mere – jeg har nemlig købt det smukkeste Liberty med fugle i fantastiske farver. Tænker de skal have den blålilla som løbegang – den prikkede i bunden er ikke Liberty, men bare smuk (købt i Grønlykke) – skal nok smide et billede når bukserne er færdige;0) den prikkede skal gerne ende som en sommer top af en eller anden observans – nu må vi se hvad jeg kan drive det til…..

Når du skal købe Liberty kan jeg anbefale The Fabric Company , hun har et rigtig stor udvalg og laver endvider de helt fantastiske knapper på billedet – de hører til kategorien “dem må jeg bare eje nogle af”. Det lilla med fugle er fra www.stuff-it.dk, hun har et mindre udvalg af Liberty, men til engæld andre fine sager.

5 Comments

 1. jeanette hegaard 7. august 2009 at 6:36

  Fine knapper, jeg har selv lige lavet nogle, nemt og de bliver så søde..

  Reply
  1. Karenmarie 7. august 2009 at 8:04

   Jeanette – Ja de er rimelig lette at lave, er det HP Coats kit du brugte, det har jeg nemlig også brugt til en sag der kommer i Hendes Verden med Babuska – der brugte jeg stof med mini babuska, de blev også ret fino:0)

   Reply
 2. Lis 18. august 2009 at 8:54

  Liberty ER for lækkert! Punktum!
  Det billigste sted at erhverve sig de skønne stoffer er hos shaukat.com i London. De sender hurtigt og priserne starter (så vidt jeg husker) ved 11£
  Hvis du -som jeg- ikke er god til at kassere de små stykker, så hop over til mig og se en tutorial til at lave små kugler af Liberty.

  Jeg er pjattet med dine billeder på bloggen – de er vildt inspirerende. Jeg ville ønske jeg også var en tapet/papirpige, for der er så mange fine ting at lave, kan jeg se.

  Reply
  1. Karenmarie 19. august 2009 at 7:05

   Lis – Ja nemlig PUNKTUM – Tak for tip, kender flere der har købt hos dem, jeg må vel også prøve det på et tidspunkt! Jeg har været hos dig og kigge på dine Liberty kugler, de er super fine og Frk. fryd er vist også blevet besat af dem, så jeg den anden dag :0)

   Reply
 3. Pia 18. november 2009 at 23:45

  Hej Karen Marie.

  Har lige opdaget din blog…Hvor er den fin 🙂

  Dejligt at se du linker til os (Grønlykke)

  Mange hilsner
  Pia

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *