Leger med Color Dekor

Stansejern og de små fine porcelæns krukker med bambuslåg fra Søstrene Grene. Cirklen er nok liiiiige i det største til denne krukke, så jeg må på farten og finde en lidt større krukke, synes det vil været ret fint at kunne sætte en enkel cirkel dekoration på, sådan lidt a la Helbak. Jeg laver lige nogle trin foto undervejs, så kan du se hvor let det er at arbejde med – update følger!

Ps. Stansejern er fra Panduro hobby og Color Dekor fra CChobby (og den findes i en del farver!)

3 Comments

  1. Teresa 9. februar 2012 at 22:14

    Tak for ideen, så ved jeg hvad jeg skal lave i weekenden.

    Reply
  2. KirstenK 12. februar 2012 at 23:49

    Jeg har lige købt et stansejern…godt nok et af de store…men hold da op hvor er der mange muligheder…jeg ved da ikke hvorda jeg har kunnet undvære sådan et førhen! God dag til dig!

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *