lapper og upcycler du dit også tøj?

Lap dit tøj og Mending matters er blevet et populært tag, så du finder masser af inspiration på nettet.

På min nye workshop vil du stifte bekendskab med teknikker, der kan bruges dels på faste materialer, dels på strik. Sashiko den smukke japanske teknik er en af teknikkerne. Til strik har jeg lige anskaffet nogle af de helt nye Darning looms(stoppe rammer) fra Katrinkles. Et lille stykke værktøj, som er et alternativ til det gode gamle stoppeæg. Jeg har købt mine darning looms hos Flittiglise i Esbjerg.

Når du er blevet præsenteret for forskellige teknikker og muligheder, kan du så selv vælge, hvad du vil fordybe dig i på workshoppen. Jeg hjælper dig på vej med egnede teknikker til det lappeprojekt du har med.

Skal vi lappe tøj sammen? Køb din plads i min shop på Fanø d. 26 marts og i københavn d. 1 maj, der er et par pladser tilbage på Fanø og lidt flere i København, så kom glad :0)

darning loom - lap dit tøj

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *