Lærkegrene med fugl

Jeg har et virkelig blødt punkt for de små fjerfugle og har brugt dem på så mange forskellige ting de seneset år, her sidder den lille fyr på en krans.

Sådan gør du hvis du vil lave kransen: bind kransen af friske, bløde lærkegrene (alternativt, brus dem over og lad dem ligge nogle timer til de er mere medgørlige). Form en lang gren til en cirkel og sno grene ind i hinanden og hæft ind imellem med vindseltråd. Mal en gren, først med hvid akrylmaling og efterfølgende med neonpink akrylmaling. Dup neon maling på små papirblomster. Lim, med limpistolen, blomster, blade (fra delte kunstige blomster) og svampe på kransen. Bind den pink gren op i kransen med glitterbånd og lim fuglen på grenen.

Materialer fra: Rie Elise Larsen (bånd), Panduro hobby

8 Comments

 1. helledusseda 19. december 2011 at 11:45

  Hvor er den bare sød! Den kan jeg godt finde på at kopiere. Tusinde tak for mange fine ideer. Glædelig jul.

  Reply
 2. Camilla 19. december 2011 at 16:51

  Neeeeej hvor er den fin, smil og knus Camilla

  Reply
 3. Marianne Wittorff 19. december 2011 at 20:25

  Supersødt!
  Men jeg kan nu stadig bedst lide dem, jeg har købt af dig! – Heldigt, ikke?
  Når du siger ‘maler’, mener du så med pensel? Jeg har spraymalet nogle lærkegrene hvide – det blev ikke til nogen verdens ting. Og pink havde de slet ikke her i det mørke Jylland.

  Reply
  1. Karenmarie 20. december 2011 at 11:11

   Marianne – Jamen det da bare heldigt ;0) Ja jeg har malet med pensel på denne gren. De pink lærkegrene du måske ellers har set hos mig er helt rigtigt sprayet hvide, over flere gange og så efterfølgende sprayet pink. Jeg gør det inde i en papkasse for at styre det lidt :0)

   Reply
 4. Gitte Barlev 20. december 2011 at 9:24

  Åhhhh hvor er den sød:-) Rigtig fin.

  Reply
 5. Tusindfryd 20. december 2011 at 20:47

  Hvor er den vidunderlig !

  Har lige fundet en fuglerede i vores juletræ 😉

  Glædelig Jul

  KH

  Reply
 6. Marina 21. december 2011 at 15:20

  Å så fin, så fin. Jeg købte engang nogle endnu finere små fugle og siden har jeg ledt alle vegne efter dem men det er endnu ikke lykkes mig at finde dem. Lykkes det nogen sinde sender jeg dig et kuld.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *