Lær at brodere i dag kl.12.05 på Tv2 Fri

Broderi, pailletter, embroidery

Har du lyst til at få en lille smagsprøve på mit broderiunivers og lære, sammen med Lene Beier og mig, at starte dit broderi op på strik, se hvordan du syr stikkesting og hvordan du syr pailletter på? Så kommer der et lille klip i “Frihuset” i dag kl.12.05 på Tv2 Fri, hvis du ikke kan se kanalen, så se det direkte på din Pc lige HER!

Ps. Programmet genudsendes kl.15.30 og igen om i aften kl.20.05

 

2 Comments

 1. stine 3. oktober 2013 at 8:42

  Det må jeg se søde.
  Jeg får helt sommerfugle i maven over at tænke på at jeg
  selv skal af sted, arrrgghhh…
  Knus Stine

  Reply
  1. Karenmarie 3. oktober 2013 at 12:40

   Stine – Det bli´r spændene, glæder jeg mig til at høre mere om :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *