Lækkerier på Frederiksberg

Min Iphone og jeg var på tur i dag, på designer marked på HC Ørstedsvej nr. 18 i gården. Du kan gå os i bedene i morgen kl.10-17, hvis du føler dig fristet!?? der er rigtig mange lækre sager, skulle jeg hilse at sige! Thora er der med sit smukke keramik,

Jane har nogle super flotte billedcollager og….

Rikke har designet fede patchwork-puder.

6 Comments

 1. Puk 31. marts 2012 at 22:02

  Superflotte ting! Jeg læste også på Leises blog (hende med Varehuset på Vodroffsvej), at hun skulle være med. Jeg er vild med hendes ting. Kunne være fristet til at tage forbi i morgen, men der er lige et bordtennisstævne:)
  Tak for i dag. Vi ses.
  Knus Puk

  Reply
  1. Karenmarie 1. april 2012 at 10:38

   Puk – Ja det er rigtigt at Leise også er der, tog faktisk også billeder af hendes sager, men det blev bare ret dårligt, men hun laver så kæmpe smukke ting! Jeg overvejer selv lige at smutte derind igen :0)
   Og tak i lige måde :0)

   Reply
 2. line 1. april 2012 at 11:26

  Jeg må vist lige et søndagssmut forbi! Det var så fint sidst og hende Leise er jeg også totalt fan af!
  Knus fra vesterbro!

  Reply
 3. KirstenK 2. april 2012 at 8:18

  Fede ting må man sige…god aprildag til dig!

  Reply
 4. Mette 5. juli 2012 at 21:13

  Hej
  Har du evt en hjemmeside på Jane med de flotte billedcollager og på Rikke med patchwork puderne?
  Vh Mette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *