Lækker, lækker Liberty

En dejlig pakke fra Eva dumpede ned i min postkasse her til morgen! Jeg er jo ikke ligefrem den der er længst fremme i bussen, når det kommer til det aller nyeste fra Liberty, så dette nye Liberty print, Ellie Ruth, havde jeg da ikke set før! Eva synes åbenbart jeg skulle forkæles lidt, ikk´så ringe!

Synes det er ret fint og meget smukke farver – du finder det hos Malika-rosa.dk

Nu kan jeg så gå og kæle lidt for det, mens jeg overvejer, hvad jeg skal sy – huuuuuum – nogle gode ideer???

6 Comments

 1. Tusindfryd 23. juni 2012 at 14:53

  Den blå ser bare for lækker ud! Hvis der er “nok” ville jeg fluks lave et par limonadebukser i den 😉

  Knus

  Reply
  1. Karenmarie 23. juni 2012 at 15:39

   Tusindfryd – Ja total sommerligt, med det er der desværre ikke nok til :0)

   Reply
 2. Mette 23. juni 2012 at 15:45

  Indkøbspose, toilettaske eller en vest (med broderi) ja der er mange muligheder.:-)

  Reply
  1. Karenmarie 24. juni 2012 at 16:10

   Mette – indkøbsnet ikke dårlig ide dem jeg har er faktisk ret grimme, takker! :0)

   Reply
 3. Mette 24. juni 2012 at 9:19

  Hvor er det smukt det nye print. Jeg elsker også bare Liberty og har heller ikke set det før. Jeg foreslår også en vest eller en toilettaske. Jeg er bare vild med dine flotte broderier og kunne godt bruge et af dine kurser 😉

  Kh Mette

  Reply
  1. Karenmarie 24. juni 2012 at 16:11

   Mette – Jamen så kan det være vi ses til efteråret, hvor der igen kommer broderi workshops :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *