Kursus i Odense

Jeg går så småt og forbereder et kursus jeg skal holde i Odense d.30 januar – jeg har desværre startet året med en mega forkølelse, så i får kun starten på den applikation jeg er ved at lave på bagsiden af en lille pelsvest. Tror min gamle krop vil have godt af at tage et lille hvil nu. Tænker der skal sidde et par ugler mere i træet, men de må vente med at lande til senere (skal nok smide et foto når de er ankommet).

Kunne du tænke dig at deltage i kurset “Applikation – fra traditionel teknik til billedmageri” ? Formen er workshop, med udgangspunkt i de gamle applikations teknikker, der støves af og får nye udtryk. Der vil være mulighed for at arbejde med applikation både på beklædning, småt tilbehør, på billeder osv. Der kan også eksperimenteres med sjove utraditionelle materialer som emballage sammen med stof, skind eller lignende på billeder. Kurset afholdes af Danmarks håndarbejdslærer forening i Odense d.30 januar kl.10-17, du kan tilmelde dig hos Marie-Louise m-lgj@mail.dk og se yderligere her. Eller smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu for uddybende spørgsmål.

8 Comments

 1. Helle 4. januar 2010 at 16:19

  Åh så fin en applikationsbid, du viser… Jeg vil se mere! 😉

  Reply
 2. Marie-Louise 4. januar 2010 at 17:15

  Ih, det ville jeg gerne, men Odense er “lidt for langt væk” lige pt:-(

  Reply
 3. Rikke 4. januar 2010 at 17:33

  Det er godt nok en flot applikation. En ugle eller 2 mere ville bestemt ikke være i vejen :O)

  Reply
 4. Marianne Wittorff 4. januar 2010 at 18:17

  Superflot!

  Reply
 5. Sille 4. januar 2010 at 22:06

  Hvor er det super flot.

  Jeg kunne vældig godt tænke mig at lære at applikere. Desværre synes jeg ikke engang jeg får syet nok uden applikationer.

  Reply
 6. Puk 5. januar 2010 at 18:05

  Hvad koster det at deltage på kurset? Man kan jo altid bruge noget ny inspiration… Jeg er medlem af Håndarbejdslærerforeningen.

  Reply
  1. Karenmarie 5. januar 2010 at 19:37

   Puk – det koster 450,- for ikke medlemmer af Danmarks håndarbejdslærer forening, 350,- for medlemmer og halv pris for studerende! Håber vi ses:0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *