kurser, kurser, kurser

gammelt broderi med patchwork-kant

Nu er det vist på tide at jeg husker at gøre lidt reklame, for de kurser jeg holder i Håndarbejdslærer foreningen her i efteråret. Jeg har efterhånden holdt en del kurser i deres forening, og jeg sætte rigtig stor pris på at afholde kurser sammen med dem. De håndarbejdslærere og håndarbejds interesserede der deltager i kurserne er altid super engagerede, inspirerende og dejlige at være sammen. Så jeg kan på det varmeste anbefale, også dig der ikke lige er medlem af foreningen, at deltage – det kan nemlig sagtens lade sig gøre, at deltage uden at være medlem. Find kurserne her

D. 24 oktober kl. 10-17 er jeg booket i region Odense til et kursus der hedder: Patchwork på den enkle måde – til pynt, til nytte, til genbrug.

D.30 -31 oktober henholdsvis kl.16-21.30 og kl.9-16 er jeg booket i region Århus til et kursus der hedder: Overdel, T-shirt, tunika – design, variation, pynt og pjat. Dette kursus er et internat kursus på Rønde højskole/efterskole, et spændende nyt initiativ hvor der er mulighed for at arbejde selvstændigt om aftenen og samtidig dyrke lidt krea netværk.

 

 

 

5 Comments

 1. Trine 22. august 2009 at 15:41

  Ah – hvor lyder det lækkert!
  Jeg har deltaget i håndarbejdsforeningens kurser adskillige gange, de er altid super velorganiserede og helt utroligt inspirerende!
  Jeg håber da meget at min kalender flasker sig, så jeg kan komme afsted og vikle mig lidt ind i dit univers 🙂

  Kh Trine

  Reply
 2. Marianne Wittorff 22. august 2009 at 17:30

  Tusind tak for god reklame for “min” forenings kurser, Karen Marie! Må jeg have lov til at tilføje en opfordring til at melde sig ind i foreningen? 😉
  Og til jer andre: Karen Marie er altså en supergod instruktør, så kom glad!
  Mvh. Marianne Wittorff
  Danmarks Håndarbejdslærerforening

  Reply
  1. Karenmarie 24. august 2009 at 13:31

   Marianne – Ja selvfølgelig skal folket melde sig ind, det havde jeg jo slet ikke tænkt på! og Tak :0)

   Trine – Ih det ville da være sjovt at møde nogel af jer her fra bloggen ;0)

   Reply
 3. vian 24. august 2009 at 14:00

  Vi vil se servietringe… Lækker pude 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 24. august 2009 at 14:22

   Vian – Tak, tålmod min kære, ideen er ikke lige kommet, men bare vent ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *