Kort og kitsch

Så sidder jeg her på pinden igen, har haft en dejlig weekend, havde fornøjelsen af fødselsdagsfest hos min ældste søn, glæder af at få forskellige hængepartier fra hånden, alt i alt en ret aktiv en af slagsen. Kreativiteten var egentlig ikke i højsæde, men jeg fik da lavet dette kort til Rasmus, et udvidet fødselsdagskort i en gammel ramme –  en blanding af fint neon papir, Rie Elise Larsens mønstrede, avis, tegnede elementer og billeder fra magasiner. Jeg brugte et stansejern (lidt æggeagtigt i formen) til at lave alle formerne, lige på nær midtercirklen. Neon papir og stansejern kan du købe hos CC hobby

Disse nipsenåle kunne jeg ikke lige stå for, de lå der farverige, kitschede og ægte plastic fantastik i Netto, de landede i min vogn, måske du også  kan nå, at få fingrene i dem, hvis du er heldig :0)

4 Comments

 1. Mivs 8. marts 2010 at 11:52

  Sikke et fedt billede Karen Marie 🙂 Og sådan nogle knappenåle er da et must.

  Reply
 2. Puk 8. marts 2010 at 21:32

  Nej, hvor et skønt billede til din søn! Og så tror jeg, jeg må en tur i Netto i morgen:)

  Reply
 3. Stine 8. marts 2010 at 22:32

  Jeg mangler jo netop nipsenål – jeg håber jeg kan finde en Netto med nogle tilbage 😉

  Reply
 4. reSirikulert 9. marts 2010 at 7:26

  Et skjønt bilde! Og de nålene var bare helt flotte da ;o)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *