Kom glad til Rødovre!

Er lige landet på pinden efter en tur i Rødovrehallen, wiiii det ser lovende ud og jeg mødte allerede flere dejlige damer, som var i gang med at sætte deres lækkerier op, så glæd jer, tror det bliver en rigtig flot messe! Jeg kommer både i morgen og et smut lørdag – kommer du?

Selv skulle jeg aflever lidt broderi til Charlotte Wiegand, som har en lille udstilling på håndarbejdsmessen. Jeg skal nemlig holde en super spændene workshop på hendes kursuscenter på Møn her til sommer, sammen med Mette Back – vi skal lave tekstiltryk og broderi, blir så fedt!

2 Comments

 1. Karen 31. januar 2013 at 19:43

  Åh, jeg vil så gerne, men arbejdet tillader det vist ikke…så jeg må bare drømme og håbe på, at det kan lykkedes til næste år?!!!
  God weekend i den kreative verden ønskes du i hvert fald.
  Kærlig hilsen
  Karen

  Reply
  1. Karenmarie 1. februar 2013 at 10:06

   Karen – Ville da også ha´ været så hyggeligt hvis vi lige mødtes :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *