Knapper, knapper og atter knapper – nu med nye link!

Havde en dejlig workshop oplevelse i Politiken plus i aftes, sammen med 40 damer i forskellige aldre med lyst og mod på broderi. De sad der på rad og række, alle damerne, jeg tænkte gys jeg når aldrig at komme rundt til alle og få bare en lille bitte fornemmelse af hvor de er på vej hen med deres broderi. Men jeg tog fejl for, hvor var det bare en dejlig oplevelse, at det rent faktisk godt kunne lade sig gøre at vejlede, kommentere og få sig et par gode grin på kryds og tværs. Havde tossemor her kamera med, nej det havde hun ikke! Så i må nøjes med et par af mine knapper og så lover jeg at opdatere når der tikker link ind fra nogle af deltagerne med blogs. Kig også forbi Stine og se lidt fra hendes hækle workshop i går!

Her er første link til Marlarmade

og et til Katrine med “ikke helt perfekt”

og Charlotte med “knitting by Kaae”

og hos Sidsel med “på krogen”

og Katrine med “Basteln-land”

Ps. Der er stadig plads på min broderi workshop d.11 februar “Broderi værkstedet – sådan broderer du en helt unik cardigan” og her snakker vi et lille intimt hold :0)

7 Comments

 1. Camilla Vejen Eriksen 1. februar 2012 at 13:21

  Hvor er de bare flotte! Kunne virkelig godt tænke mig at komme på et af dine kurser, der er bare så langt derover…

  Reply
 2. Charlotte kaae 1. februar 2012 at 14:48

  Tak for i går, det var super godt, knappen er nu en af 6 til min jakke, der er ved at blive fikset, med et andet broderi fra dig, som jeg har købt i Rasmilla garn. Min jakke bliver SÅ fin…

  Reply
 3. Silla 1. februar 2012 at 15:44

  Hvor er de smukke dine knapper.

  Knus og kram herfra

  Reply
 4. Marie-Louise 1. februar 2012 at 18:28

  Det er vel nok nogle smukke knapper. Jeg kunne desværre ikke komme, skulle til møde på børnene skole. Jeg håber på at kunne deltage på dit marts kursus.
  Har nu fået købt stof til et tørklæde og skal lige have besluttet mig for hvor stort det skal være.

  Reply
 5. Rikke Fogh 1. februar 2012 at 23:10

  Tak for i går! Jeg er super glad for min knap, som nok inden længe bliver til en broche. Jeg har lagt to fotos på min blog, mere blev det ikke til, jeg havde heller ikke kamera med.

  Reply
 6. Katrine 2. februar 2012 at 22:08

  Og tak for i går. Nu var jeg jo ovre hos Stine, men det nød jeg også. Vi beundrede dine knapper, og vi kommer helt sikkert til en broderi-eftermiddag/aften i Rum 11. Datoen skal bare lige passe. 😉 Men det var en sjov og hyggelig aften. Så mange nørklende damer… vagten så ud til at kede sig big time.
  Jeg har lagt et par fotos på min blog. Godt nok taget med iPhone, men man kan da se lidt på dem. 🙂
  Kh Katrine

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *