Knager i fantastiske farver

Knager fra Casalinga

Knagerne er fra Casalinga og jeg synes de er super flotte – jeg var forbi Trine og låne dem til nogle sager jeg er i gang med. Det er virkelig en af frynsegoderne ved mit job, at jeg får mulighed for at møde alle de spændende mennesker der står bag diverse typer design. Casalinga har også rigtig fine vaser og andet godt på lager. Jeg har malet en kommode sort og sat 2 lilla og 2 røde knager på, har planer om at lave noget knagerække og de ville se super fine ud hvis de bruges som en gruppe knager på en væg – særligt de store, eller en blanding af forskellige størrelser. Værn jer med tålmod, jeg smider billeder på når der er noget helt færdig:0)

7 Comments

 1. Lotten 10. oktober 2009 at 9:54

  Jättefina knoppar i Härliga färger!

  Reply
 2. Anne Dyrholm Stange 10. oktober 2009 at 10:28

  Elsker de knager!
  Jeg har et par i guld, som er blevet sat i et gammelt skab:
  http://www.hverkenfuglellerfisk.dk/?p=3682

  Jeg kan godt forstå, at du nyder dine møder med alle de dygtige mennesker, der forsyner os med lækkerier til vores hjem.
  God weekend, Karen Marie…

  Reply
 3. Karen 11. oktober 2009 at 1:05

  Whau…de er fine

  Reply
 4. Kardemomme 11. oktober 2009 at 19:58

  De knaggene der er så flotte!!! Jeg har sett de i København og vurdert om jeg skal kjøpe med noen hjem! Det ble ikke i sommer men kanskje neste gang jeg gjester hovedstaden deres.
  Problemet med å shoppe i København er at det er så altfor mange fristelser man har lyst til å ha med i kofferten.
  Etter besøket hos Susan Liebe i hennes butikk i sommer var lommeboka nesten tom..Jeg plukket med meg både det ene og det andre og er så glad i disse tingene fra den skjønne butikken.
  Ha en fin søndag 🙂

  Reply
 5. Tina Madsen 3. oktober 2010 at 14:27

  De er virkelig fine, hvad koster de forskellige størrelser?

  Reply
  1. Karenmarie 4. oktober 2010 at 8:06

   Tina Madsen – du må kigge hos Casalinga, jeg har ikke styr på deres priser :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *