Katte, konger og prinsesser

Det er tid til fastelavnsfester – heksene, prinsesserne og spidermand skal luftes, så jeg vil smide lidt inspiration på bloggen i løbet af ugen – lidt af mit eget og lidt link til en andres gode ideer. Kongekrone her kan børnene selv være med til at lave – den er lavet i papmache, pyntet med pailletter, diamantsten og glitter 3D Liner. Materialerne kan du få i CC hobby

 

Byg kronen er over et skelet af hobby hønsenet, det former du rimelig let. På fotoet kan du fornemme hønsenette igennem papmacheen og se at kanten er bukket lidt ned i hak hele vejen rundt – midt for er netter trukket op i spidser. Du finder papmache teknikker og fif her og her

7 Comments

 1. Pingback: Katte, konger og prinsesser

 2. Marina 21. februar 2011 at 14:02

  Å Karen Marie hvor er den fin. Jeg glæder mig som et barn til at se hele fastelavns serien. Mine er super kedelige i år. Den store der er den sjoveste og vildeste med kostumerne skal detsværre ikke deltage i noget fastelavnstamtam, min søn vil være præcis det samme som sidste år og min yngste inisterer på at hendes Pippi kostume skal købes. Det diskuterer vi lidt, men hun er sådan et genert barn og hvis det er mere rigtigt for hende sådan kan det godt være jeg ender med at give mig….

  Reply
 3. Marina 21. februar 2011 at 14:04

  Å og så glemte jeg helt: Må jeg tage dine skønne Halloween kostymer med i udklædningstemaet som jeg i øjeblikket flytter fra Faldera (der skal lukkes) og til Badut?

  Reply
 4. Teresa 21. februar 2011 at 18:34

  God ide med lidt anderledes kronjuveler. Jeg glæder mig lige som Marina også. Der er bare nogle kostumer, som de genkender, som den færdiglavede slags i stedet for et man kan lave selv. Man må vælge sine kampe.

  Reply
 5. Forældremanualen 22. februar 2011 at 22:38

  I denne måned har vi fastelavnstema – og må bare vise disse fine kroner! Håber det er i orden. /maria

  Reply
  1. Karenmarie 23. februar 2011 at 8:40

   Maria- Det er da super meget i orden :0)

   Reply
 6. Pingback: Gør det selv-fastelavn | Forældremanualen - Inspiration for dig med børn!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *