Karen Maries adventskalender 2021

Tænk engang der er under 2 måneder til vi går omkring træet og synger julesange. – og tænk engang, det er lykkedes mig at finde på en adventskalender som jeg synes bliver super fin, som har et godt indhold og som giver dig nyt til værktøjskassen.

I år skal du arbejde på ét projekt, hvor du hver søndag modtager det nye trin til projektet. Jeg har valgt, at du med kun 2 sting og variationer skal male med garn og skabe helt forskellige udtryk, – og jeg håber big time, at du har lyst til at lege med når det går løs d.28 november?

Hvordan foregår det tænker du måske? Jo du køber din plads i min shop og modtager med det samme velkomst-pdf, med info om forløbet, materialer og forskellige input til at komme godt i gang. Jeg skriver dig på en mailliste i mit system sådan, at du automatisk modtager mail, hver søndag fra d.28 november. Hver mail indeholder grundig vejledning med trinbilleder og tips til ugens trin.

Vi deler vores sting på Instagram og Facebook under #broderetjul, så vi forhåbentlig kan sprede en masse julehygge og nyde hinandens proces.

2 Comments

 1. Else Manley 1. november 2021 at 12:40

  Hej Karen Marie
  Jeg har tilmeldt mig Stitch your brain hos dig, men nu har jeg lige talt med Mette Jørtgensen og hun har fået tilmeldt en “hjerne” tiul at brodere på. Jeg har ikke fået tilsendt noget, jeg har heller ikke blevet opkrævet 200 kr. så jeg har sikkert gjort noget forkert. Hvad kan jeg gøre for aat få det gjort rigtigt.
  Jeg kommer til til Nykøbing Sjælland på lørdag. Kan det evt. ordnes der?
  Venlig hilsen
  Else Manley
  Hyldekærparken 6, Gundsømagle
  4000 Roskilde

  Reply
  1. Karen Marie 3. november 2021 at 16:50

   Else Manly – Du kommer bare så kan du købe et kit når vi ses :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *