Karen Marie Dehn

2 Comments

 1. Ann Rose Busch 7. november 2021 at 9:29

  Kære Karen.
  Jeg har for nylig -på Anneberg- købt et lille tryk, som du angiveligt har lavet.
  Jeg er meget glad for det.
  Jeg har været inde på nettet for st se, hvad du mere har lavet i genren.
  Og jeg kan ikke finde andet end produkter i stof og garn og måske enkelte stykker keramik.
  Måske er det alt ikke dig, der har lavet trykket?

  Reply
  1. Karen Marie 24. november 2021 at 10:48

   Ann Rose Busch – Det lyder som om det godt kan være mig, der har lavet trykket. Men jeg må indrømme at jeg ikke har fået taget så mange billeder og dokumenteret de ting jeg laver, da mit firma(det jeg har levet af i mange år) er tekstilt. Skriv evn. på kontakt@karenmarie.nu og kig på instagram @karenmarie.art :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *