Kan du lokkes i sidste øjeblik, til et nyt broderi-tilbud?

Jeg er den heldige (host, host…) ejer af ledige  pladser på broderi workshoppen d.13 oktober. Mon jeg kan lokke nogle af i dejlige damer ind i mit elskede broderi univers, så jeg kan dele ud af min store passion? Jeg vover pelsen og smider en nye ide, i sidste øjeblik, jeg ved det, men jeg prøver alligevel!

Altså, det er jo efterårsferie og der skal hygges med ungerne, så D.13 oktober kan du for første gang tage dit barn (fra 10 år og op) med på broderiworkshop kl.10-16 (pris 950,- børn  ½ pris) i rum11 Vesterbro.

Så har du lyst til at forkæle dig selv og dit barn med nye broderi skills, masser af fif, sting, flotte broderier og en dejlig oplevelse, så smid mig straks en mail på kontakt@karenmarie.nu

Ps. Workshoppen er denne, blot lidt kortere og med et lille ekstra børne-kompendium – mor lærer præcis det samme som uden børn og du kan altså også stadig komme uden barn, hvis du foretrækker det!

 

4 Comments

 1. Charlotte kaae 4. oktober 2012 at 7:12

  Jeg er selv i Århus, men har været fræk og smide en lille reklame på bloggen 😉

  Reply
  1. Karenmarie 4. oktober 2012 at 8:56

   Charlotte – Jamen tusind tak, det er jeg så glad for :0)

   Reply
 2. eva 4. oktober 2012 at 17:23

  Altså, kære Karen Marie, du bliver simpelthen bare nød til at komme til Århus 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 5. oktober 2012 at 8:56

   Eva – Ja du har ret det må jeg vist til at få en plan for :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *