Kalenderlys og dyre farm

Pynt på kalenderlyset

Så blev det december, tror mange børn siger jubiii nu skal der pyntes, og hvor har de ret. I mit barndomshjem blev der først pyntet op til d.9 december hvor min mor har fødselsdag – ren pinsel for os unger. Nå men her hos mig starter vi altså i dag! Vi skal tænde kalenderlyset og har du ikke allerede pyntet dit, så er her en lille ide.

kalenderlys

Jeg har malet agerne med acrylmaling og limet små farvede bjælder i dem som nødder. Bjælderne kan købes hos Creativ Company og de små fjerfugle kan købes hos Panduro hobby. Potten er pakket ind i madpakkepapir med crepepapir under.

6 Comments

 1. Losarinas mor 1. december 2009 at 9:34

  Herligt og meget festligt ! God første December 🙂

  Reply
 2. Louise 1. december 2009 at 9:47

  Smukt smukt smukt!!

  Reply
 3. Marina 1. december 2009 at 10:17

  Jubi for en skøn idé med 24 juleideer fra dig. Jeg glæder mig og vil kikke ind hver eneste dag selvom jeg nok skal lade være med at fylde hele kommentarfeltet med lovord.

  Reply
 4. Lotte 1. december 2009 at 12:34

  Hvor er det kønt! Jeg bliver altid glad og inspireret, når jeg kigger herind. 🙂 Og glæder mig til at følge med, også her i December 🙂

  Reply
 5. mette b 1. december 2009 at 13:57

  Ih, hvor er den fin! Mit lys fra Maileg står indtil nu på den underkop, som mit almindelige bloklys plejer at stå på… Men nu få jeg helt lyst til at gøre noget :o)

  Reply
 6. Mette 1. december 2009 at 22:49

  Hvor skøn idé, glæder mig allerede til at se, hvad du har til os imorgen 🙂
  Mange hilsner
  Mette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *