Kædesting nu på video

Den anden dag havde jeg besøg af min utrolig søde niece Carla på 9 år. Carla er ualmindelig kreativ og har et fantastisk håndelag og kan både strikke og hækle. Det er klart at hun og jeg hygger os virkelig meget med alt krea. Carla bruger naturligvis også Youtube og kender min kanal, hvor hun har forsøgt sig med franske knuder, det synes hun alligevel var lidt svært…….. Men der var en ting hun undrede sig over og du deler måske hendes undren “Jamen faster hvorfor laver du egentlig ikke nogle flere videoer?” og den unge dame har jo ret – jeg burde – og jeg vil også rigtig gerne. Men men men det kommer bare hele tiden langt ned på to do listen, det er alle de deadlines, der står i vejen ;0) Dog lagde jeg en ny tutorial op for nylig nemlig kædestinget, måske du kan bruge den og lære et nyt sting idag?

Sådan broderer du kædesting

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *