Kærlige tanker til de dejlige damer på Fyn

Er lige landet efter 3 dage på fyn, omgivet af skønne damer. Først en dejlig aften hos min kære veninde Lina Christensen, hun er guldsmed og laver de smukkeste smykker. Jer der har mødt mig vil vide, at jeg ikke er helt påklædt, hvis ikke jeg har et par af Linas øreringe på – mere om dem en anden dag!

Fredag havde jeg fornøjelsen af at møde Lis, hun er bare en super inspirernede dame at dele to timer med, og forhåbentlig de første to af mange flere! Lis er et af de mennesker man bare kan mærke, på den fede måde, fra sekund et .Vi havde en lidt yngre dame med i selskabet, nemlig Frida Lis datter, som på helt samme måde som moderen, gik lige i hjertet på mig.

Så stod den på kursus i Danmarks håndarbejdslærerforening Odense – der delte jeg en bunke timer, med en hel flok dejlige damer – til jer er trin billederne på hals finish, for jeg har på fornemmelsen, at flere af jer får brug for den teknik før i aner det ;0) Sidst, men ikke mindst fik jeg også delt et glas rødvin og en sludder med min veninde Susanne, som altid er så super sød til at lægge hus til mine besøg.

Trin1. Ovelock/zigzag langs halsudskæringen – zigzag bukseelastik langs halsudskæringen på vrangen, ca. 5 mm fra kanten – stræk elastikken mens du syer. Lav en prøve først, så du kan se hvor meget rynk din elastik giver og hvor meget du skal strække elastikken

Trin 2. Fold elastikken om på vrangen, sy med ligeud-sting, fra retsiden langs kanten, så der syes i elastikken – stræk elastikken mens du syer.

Teknikken egner sig bedst til jersey og letter faste materialer.

2 Comments

 1. Anne 26. september 2010 at 21:01

  Jeg er ikke i tvivl om, at Lis er dejlig. Men jeg er heller ikke i tvivl om, at du er skøn at dele et par timer med!

  Reply
 2. Marie-Louise 28. september 2010 at 8:01

  Også en kærlig tanke til dig og et tak for sidst.
  Skønt at kende én som kan forudse mine behov. Jeg får helt klart brug for teknikken til “Den franske sag”.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *